Szolgáltatások

Cégünk tevékenységei alkalmazkodnak az időjáráshoz, többnyire szezonálisak.

Alapvetően gumiabroncsok forgalmazásával, szerelésével, centrírozásával, javításával foglalkozunk. A szezonális jelleg azonban itt is megjelenik a téli-, nyári gumicsere idején, amikor a nagy érdeklődés miatt időpontfoglalás szükséges.

A tavaszi napsugarak megjelenésével előkerülnek a kerékpárok. Sokan nem tudják mennyire fontos ezeknek az egyre komolyabb gépeknek a rendszeres átnézése. Érdemes már a tél végén átvizsgáltatni, hogy az első szép napon csak nyeregbe kelljen pattanni. Nincs még kerékpárja? Nálunk megvásárolhatja. Nem tudja, hogy melyiket is válassza, tanácsadással segítjük, hogy könnyebben dönthessen. Üzletünkben vagy web shopunkban meg tudja vásárolni a kiegészítőket is, legyen szó ruházatról, elektronikáról, új külső- vagy belső gumiról, pumpáról, zárakról és sok minden egyébről.

Az első hó leesésével egy újabb sportra, a síelésre, snowboardozásra van lehetőség. Nem kell megvásárolnia a felszerelést, nálunk kölcsönözhet sílécet, snowboardot, sícipőt, sisakot, botot. Kiválasztásához tanácsot adunk, azokat súlyra, a sí tudásnak megfelelően beállítjuk. Ha szervizelésre van szüksége, akkor is bátran keressen minket.


 

Gumi szerviz

Pátyi szervizünk 25 éve működik. Gumiabroncsok forgalmazása, szerelése, centrírozása, javítása az alaptevékenységünk. Személygépkocsik, ill. kisteherautók szerelését tudjuk vállalni. Ehhez rendelkezésünkre állnak a legkorszerűbb gépek, berendezések, a professzionális tudás valamint a több évtizedes tapasztalat.

A teljesebb körű szolgáltatásért új tevékenységként bevezettük az olajcserét, amivel egyidejűleg a levegő-, az olaj- és pollenszűrőt is kicseréljük. Vállaljuk továbbá fékek ellenőrzését és cseréjét is.

 
Gumiabroncs javítás
gombával 4600 Ft
oldalfal tapasszal 4700 Ft
vulkanizálással 5400 Ft


Kerékpárok szervizelése és forgalmazása
(E-bike)

Nemcsak új kerékpárokat forgalmazunk, de a régieket is karbantartjuk. Vállaljuk azok szervizelését, javítását. A nálunk vásárolt kerékpárokat ingyenesen, míg a máshol megvetteket üzembe helyezési díj megfizetésével forgalomba helyezzük. A vásárlás előtt amennyiben igény van rá tanácsot adunk.

A megvásárolt kiegészítők felszerelését is vállaljuk.

 
Generál
Nagy generál 29 000 Ft
Kisgenerál 12 600 Ft
 


Sílécek és sícipők kölcsönzése, szervizelése

A téli szezonban sífelszerelések karbantartását, szervizelését vállaljuk. Legyen az vaxolás, élezés, talpjavítás, kötésszerelés.

Felnőtt kategória
Léc Bakancs Komplett
1 nap 5 000 Ft 3 400 Ft 8 400 Ft
2 nap 6 500 Ft 4 300 Ft 10 800 Ft
3 nap 7 800 Ft 5 400 Ft 13 200 Ft
4 nap 9 000 Ft 6 600 Ft 15 600 Ft